Vill du vara med på andelssystem?

Nyhet: Fr o m lördag 141108 görs andelar åt Matöppet/Hagakiosken i Tidaholm!

***

Tidigare har jag även gjort andelssystem åt Isabelle och Robin på Isabelles Spelbutik (Direkten, f d Samuelssons Tobak) i TidaholmFörsta omgången vi spelade var på Bergsåker i december 2012 och vi satte sju rätt i premiären. Då det blev jackpott-pengar till Åby körde vi direkt helgen därpå och satte sju rätt andra veckan i rad. Tyvärr uteblev de stora pengarna, men väl 12 000:- brutto, då det blev en favoritbetonad V75:a, men vi siktar vidare på miljonerna. Sedan vi började i slutet 2012 har vi nu haft runt tjugotalet sjuor. Flera av sjuorna har varit femsiffriga, men vi siktar så klart vidare på högre belopp…

Jag jobbar med jokerprogrammet när jag gör systemet och jag börjar redan på söndagen veckan innan aktuell spelomgång gå igenom startlistor. Varje omgång ges ett stort antal timmar där eget tyckande och tänkande ligger i fokus men där all tänkbar info från ett stort antal olika externa källor beaktas, såsom exempelvis:

 • Stallform
 • Individform
 • Utrustningsbesked (skoinfo, huvudlag, jänkarvagn, etc?)
 • Bästatider
 • Speed-tider
 • Kusk (kuskplus eller kuskminus?)
 • Startform (volt eller auto)
 • Startspår
 • Distans (Plus eller minus, stark häst eller speedig häst, passande distans?)
 • Väderleksförhållande
 • Hemmabana eller resa/övernattning?
 • Preparé? (Kör kusken för att vinna eller är loppet ett förberedande lopp?)
 • Galopprisk
 • Ensam- och tillika långresande ekipage?
 • Vinnarodds kontra streckprocent

Ovanstående är ett axplock av den info och de faktorer jag försöker finna och analysera inför varje lopp och omgång.

7 kommentarer till Vill du vara med på andelssystem?

 1. Ernstovewassdahl skriver:

  Edsbynden 20130407 Hej jag skulle vilja vara med på v75 spel hos er ni kan skicka en frakttura på räknigen på avgift och spel jag kan vara med efter den 19 i denna månad med häls från ErnstOve Wassdahl (adress bortredigerad)

  • Hej Ernst-Ove!

   Tack för din förfrågan. Jag kommer vidarebefordra denna till Isabelle på Samuelssons Tobak som sköter anmälningar och den ekonomiska biten i andelsspelet. Själv sköter jag bara själva tippandet. Jag tror förvisso att alla andelar nog är sålda för stunden, men vet att hon har en ”intresselista” man kan sätta upp sig på.

 2. Efter att Ernst-Ove skrev sin kommentar igår, har vi alltså börjat med ett nytt system. Det finns sålunda möjlighet för alla intressenter att vara med på andelssystem.

 3. André Rundqvist skriver:

  Hej! jag skulle vilja vara med på v75 spel hos er med tillsammans atg? Eller hur tänkte ni? Jag bor inte i Tidaholm. Tack så mycket. André

  • Hej André!

   Tack för visat intresse. När det kommer till själva andelarna och den ekonomiska biten sköts detta av Isabelle på Direkten, själv sköter jag bara tippandet på en del av andelssystemen.

   Vänligen kontakta Isabelle på telefon eller mail nedan:

   Isabelles Spelbutik / Direkten Tidaholm
   Torggatan 2
   522 31 Tidaholm
   Tfn: 0502-101 35 email: isabelle@samuelssonstobak.se

   Välkommen i gänget!

 4. Martin Jonsson skriver:

  Hej!

  Kör du/ni bara reducerade system på V75 en gång i månaden? Är ”lilla andelen” fortfarande pausad?
  Har letat länge efter ett andelsspel med Jokersystemet här i Stockholmstrakten men inte hittat något intressant. Tycker detta ser mycket spännande ut. Jag har själv inte tid att lägga ner allt jobb som krävs för att ha en realistisk chans att vara med och slåss om de stora pengarna.

  Mvh
  Martin

  • Hej Martin.

   Tack för din kommentar. Tyvärr är Lilla Andelen pausad i skrivande stund. Guldgrävar’n (matematiskt andelsspel) körs varje vecka och Stora Andelen (reducerat jokersystem) körs i slutet av varje månad, efter lön. Men, efter nästa gång Stora Andelen ger lite mer tillbaka, är det inte omöjligt att några av the old-timers vill köra återkommande, varje vecka på den. Vi har tyvärr haft lite mycket stolpe ut på SA, men är bara en tidsfråga innan den sitter och det tajmat med att det är en ”bra omgång”, dvs inte för svårt och inte heller för lätt.

   Hör gärna av dig om du har fler frågor om systemen.

   Är du intresserad av en andel och vill teckna dig för en sådan måste jag dock vänligen hänvisa dig direkt till Isabelle och Robin på Direkten i Tidaholm, då jag själv bara sköter tippandet och inget kring andelsköp eller det ”ekonomiska”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.