Efterhandare Hagmyren – V75 15/9 – Sju rätt

Tanken var ju att man skulle vara lite mer aktiv här under sommaren, så blev det inte. Sol, bad och en särdeles varm sommar kom i vägen. Juli månad ägnades åt cykling, 125 mil närmare bestämt och tyvärr innebar hela augusti sjukdom istället, men nu är man vid god vigör igen.

Året som varit har trav-/spelmässigt inte varit någon höjdare. Senast jag var nära stora pengar var på Axevalla i december då andelsspelet ”Guldgrävar’n” på målfoto var ett huvud ifrån sju rätt och strax under miljonen in. Därefter har det varit några få tillika små vinster. Av den anledningen har jag tackat Matöppet för förtroendet denna gång och har sålunda tagit ett litet break från andelstippandet. Vi får se, jag kanske återkommer, men andelen ifråga tippas framgent av någon annan. Jag önskar stort lycka till.

Vidare fortsätter Skarplöth & Co driva travet och då särskilt V75 längre och längre bort från vad många eldsjälar och inbitna tippare vill. Nu ska man återigen norpa pengar från bonusar och på virtuell väg skapa storjackpottar. Känns lite som man som spelare tappar gnistan mer och mer, när alla åtgärder som görs går helt stick i stäv med vad många inbitna travspelare önskar.

Nåväl, idag var jag inte alls säker på att jag skulle lira över huvud taget, det hade i så fall varit första lördagen på flera år som jag inte lirat en ordinarie omgång. Nu blev det likväl ett litet skitsystem i sista stund och det gick förvisso in, men det blev mest tröstpengar. Årets fjärde sjua om jag inte räknar fel, brukar vara några fler ett ”normalår”. Å ena sidan hade systemet inte potential för några större pengar, men det tippade jag inte för denna gång med tanke på hur omgången såg ut. Hade dock gärna sett att man betalat ut femmorna…

Kommer fortsätta tippa, fortsätta skriva, men kanske återkommer mer till intervjuer och artiklar, månne även om annat än trav. Ett och annat system kommer säkert postas, såväl före som efter spelstopp, men det blir månne inte inför varje lördag, som det annars varit i flera år.

Enjoy!

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.