V75 Mantorp 24/3 – Sju rätt andra helgen i rad?

Hela Sverige, mer eller mindre, hade sju rätt förra helgen, så det var ingen större bedrift. Vi hoppas dock få sätta en ny sjua direkt inpå och då att att återbäringen blir lite bättre.

Fick pga yttre omständigheter och önskemål från butiken lämna in spelet osedvanlig tidigt just denna omgång, närmare bestämt i fredags eftermiddag, tidig kväll. Jag har sålunda inte sett vad för förändringar som skett under lördagen, även om detta inlägg nu postas under lördagen. Vänligen ha detta i beaktande.

Kortfattat om andelsspelet:

V75-1: I tisdags var jag inne på att spika Ready Ribb, sedan gick tongångarna mer åt att köra ett mycket starkt trehästarslås. Även detta föll dock i slutändan när jag, på andelsspelet, bestämde mig för att komplettera med ytterligare två lite roligare skrällar. Fem streck totalt och vi hoppas därmed få jobba in en skräll i första.

V75-2: Jag har inget flyt med Untersteiner-klanen. Streckar jag dem inte, vinner de plättlätt, med flera varv. Ok, mindre överdrift…  Streckar jag dem hittar de knappt varvet runt. Ok, ok, möjligen något magstarkt uttryckt igen, men ni fattar. Det kan mycket väl bli så att Julia af Solnäs tar hem detta plättlätt, men ska jag ha ryckningarna i vänster knä i beaktande, tror jag minsann det luktar skräll här. Jag streckar på och hoppas den tokigaste vinner…

V75-3: Initialt hade jag spik på Sir Ratzeputz tidigt i veckan, men sedan fick jag småfeeling för Shadow Woodland. Vaskar Ludde, men han är inte ofarlig.

V75-4: Chansar bort Örjan med favoriten och kör med ett tvåhästarslås, på andelsspelet. Vågat? Ja. Dumdristigt? Kanske. Time will Tell, som Wilhelm sa…

V75-5: Återigen Untersteiner med favorit (åtminstone i fredags), hoppas dock på smällkaramell här och att värdet skjuter i höjden. Vi streckar på rejält!

V75-6: Många singlar Erik Sting här, vi hoppas dock fälla och tar fyra streck totalt.

V75-7: Det här loppet var aldrig ett fåhästarslopp för mig, det var antingen spik eller många. Valet föll till slut på spik via Titan Brodde.

Guldgrävar’n tippas åt Matöppet

Nu kör vi! Enjoy!

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.