V75 Solvalla 28/3

V75-dags igen och vi siktar så klart på att få sätta sjuan andra veckan i rad. Omgången bjuder på fina kusar och spännande lopp. Finns flera starka favoriter, men samtidigt har några av de starkaste fått lite byngliga lägen, vilket kan bädda för skrällar och stora pengar idag på sju rätt.

Junior ligger hemma i vattenkoppor sedan några dagar, därav blir det inte den matigaste genomgången av omgången. Likväl, here goes:

V75-1: Omgångens klarast lysande stjärna och tillika säkraste (eller minst osäkra, hur man nu vill se på saken) spik finnes i 8 Maven. Endast galopp och jordens undergång emot. Vill man gardera är Your Highness och Youana givna garderingsstreck emot. Kul chansvinnarspel här på Uranium som har en vass avslutning och blir det lite körning, häxar för favoriten och Kenneth lyckas ge hästen en smörresa kan det gå vägen.

V75-2: Ånyo en favorit från spår åtta, denna gång finns spelarfavoriten i Ready For More. På andelsspelet nöjer vi oss här med ett tvåhästarslås men det behöver inte vara fel att måla på med några streck till här. Babysteiner är väl tidig för de som önskar gardera.

V75-3: Digital Ink har levererat i lopp efter lopp och har staplat segrarna på varandra senaste tiden. De två värsta motbuden styrs av Takter och Ingves, båda utmanarna från perfekta utgångslägen emedan Inken startar från elftespåret bakom bilen. Antingen tar man ställning för att Inken grejar biffen, i annat fall gör man nog bäst i att måla på.

V75-4: Svårt lopp, ånyo med favoriten från ett knepigare spår. Ett av loppen där det kan smälla till rejält. Goopen och Uhrberg är tidiga här och med klart bättre lägen än vad Jakobsson tilldelats.

V75-5: Goopen ånyo i hetluften tillsammans med Takter och Olsson. Öppet bakom dessa.

V75-6: Zonguldak klar om felfri? Tidiga emot är Heiskanen och Jakobsson.

V75-7: Är vi med på andelsspelet när det är dags för sista avdelningen vill jag här ha många. Fläskar på med rejält med streck och sätter faktiskt 10 Djali Boko före alla andra. Denne blir utgång tillsammans med Talk the Talk samt Tobbes kuse.

Har inte klippt in utgångarna denna gång, men ni ser vilka via ”systemstreckprocentsiffrorna”. Krav är minst en utgång av fem, fördelat på tre löp.

Andelsspel tippas åt Matöppet – tio andelar
(Klicka på bilden för större version!)
V75_150328-Matöppet-joker

Egna matematiska
V75-150328-eget

Nu kör vi! Enjoy!

Annonser

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till V75 Solvalla 28/3

  1. Vinnarskalle skriver:

    Jag kan ha gjort ett misstag som spikade Goopen i sista, men den som lever får se… Lycka till idag! 😉

  2. Raspberrybranch skriver:

    Blev för svårt idag….singla Zonguldak = galopp eller välj bort = jordens prestation:)

  3. Vinnarskalle skriver:

    Fasiken, jag hade ett tag ett vågat system där jag spikade Felicia V.E i femte. Sen såg jag att hon bara var streckad på 5% samt att Goop spikade sig själv med Trinity så fegade jag ur… Det hade såklart ändå inte räckt hela vägen, men när man ändå grämer sig… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.