Bot, bättring & en säck med norskt guld – V75 Momarken

Jag får inleda med att skamset lova bot och bättring, dels då jag förra veckan inte hann posta något system, dels då jag denna vecka gör en quick ‘n’ ugly och bara postar systemen utan några analyser kring loppen. Förra veckan bjöd på sex rätt då vi flög på omgångens största favorit som ej levererade. Emellertid, ingen idé att gråta över spilld mjölk, särskilt inte då enkom första- och andrarankade tog sig först över målsnöret.  Sju rätt gav runt tusenlappen och det är större belopp vi är ute efter.

Idag går V75 på Momarkens travbana och omgången kan ge bra betalt, men det förutsätter att vi får max tre favoritvinster och att det smäller till i utkanten av systemet i minst två lopp.

Andelsspelet mailas alltid in till butiken under torsdagskvällen och det har i efterhand tillkommit några strykningar. Inget som påverkar systemet, förutom det positiva att Lome Brage är struken, vilket gynnar oss då andelsspelets enda spik är på Lannem Silje. Lome Brage var ju värsta konkurrenten. Nackdelen är väl dock att majoriteten som månne spikat Lome Brage, nu högst sannolikt istället får in Lannem Silje som reserv, antingen via turordningen eller som aktivt vald reserv.

Ofta känner man på lördagen att man skulle önskat någon liten förändring gentemot vad man tyckte/kände relativt den info man hade under torsdagen. Denna vecka är jag dock relativt nöjd och har väl inget jag skulle vilja ändra. Möjligen i tredje löpet, där skulle jag kanske bytt ut Miss My Money som utgångshäst och istället tagit Premance Simoni istället. som utgång. I nämnda lopp klappar dock hjärtat mest för herr Jakobsson och Conrads Elsa, ser gärna att de skräller…

Andelsspel tippas åt Matöppet – tio andelar
V75-150231-Momarken-joker-Matöppet

Egna matematiska backup
V75-150231-Momarken-eget

Lirade faktist två små matematiska skitsystem till, utöver de ovan. Men det var mest för att nyttja ATG:s beta-sida och se hur den artade sig. Ska lägga mer tid på det veckan som kommer. Nåväl, vi hoppas så klart på att sätta sjuan idag och få bra betalt. Nästa vecka är förhoppningen att inlägget ska komma i god tid och med lite mer matnyttigt. Vidare är jag sugen på att återkomma med intervjuer i bloggen samt även fler fotoinlägg. Nu när vårvärmen är på ingång, trots nuvarande bakslag, känns det mer inbjudande att ge sig ut och fota. Nu kör vi! Enjoy!

Annonser

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bot, bättring & en säck med norskt guld – V75 Momarken

  1. Vinnarskalle skriver:

    Välkommen tillbaka och stort lycka till idag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s