V75 Gävle 21/2

Äntligen på hemmaplan igen! Har varit på tjänsteresa hela veckan och det är ofantligt skönt att vara hemma hos familjen igen.

Hade tänkt fota på Jägersro i onsdags under V86-loppen, men vädrets makter visade sig inte från sin bästa sida, så jag höll mig på hotellrummet istället. Hade också förhoppningar om att kunna genomföra en ny intervju med en tämligen omtyckt travprofil, efter att tidigare ha fått ett halvt uttalat löfte om detta. Det föll sig emellertid platt, av anledning jag ej känner till eller vågar sia om. Nåväl, lirade V86 och pluggade V75 på rummet istället och nog satt åttan alltid, men gav som bekant blott Kalle-Anka-pengar tillbaks då det blev en rejäl favoritparad.

Denna vecka blir det inte ett reducerat andelsspel, utan blott ett matematiskt, men vi kör joker nästa vecka igen. (Förtydligande: En del tror att jokersystem är något magiskt eller för den delen liktydigt med reducerat, vilket icke är fallet. Ett ”jokersystem” är som vilket annat utskrivet/reducerat system som helst, men man har gjort det i jokerprogrammet, dvs man bygger en systemram och sätter ett antal kriterier vilka måste uppfyllas, detta kan vara utgångshästar, ABCD-krav eller vad som helst. Till syvende och sist handlar det om att man för över systemet till matematiska kuponger och i korthet betalar man mer för hästar man tror på och mindre för hästar man inte anser har lika stor chans.

Jag har kikat på ett antal reduceringsverktyg under årens lopp och Jokerprogrammet är näppeligen allena på marknaden, men likväl det program som har, i mitt tycke, den överlägset bästa kombinationen av reduceringsalternativ, finesser, inhämtning av extern info/statistik samt ett ypperligt gränssnitt. Det finns enstaka program som möjligen kan nå upp till samma nivå, kanske till och med knäpper joker på fingrarna, i någon enskild ”gren”, men finns inget program som är i närheten om man ser till helheten.

För att summera: För mig, är jokersystemet överlägset, men det finns så klart många andra, vilka har andra prioriteringar och preferenser. Man väljer det som funkar bäst för en själv.)

Finns egentligen ganska mycket att diskutera idag när det kommer till V75-omgångens lopp. Känner mig dock lite seg och sliten efter en vecka på vägarna, så jag tar en raincheck. Måste dock påpeka att detta är en typisk omgång som antingen ger småslantar på sju rätt, eller helt enkelt tvärtom, en rackarns massa kosing.

Vill ändå bjuda på ett intressant förslag på vinnarspel: 11 Costatantisoldi i V75-4, kusen jag har mest feeling för i hela omgången.

Denna vecka har jag satt ihop tre system, dels andelsspelet till Matöppet, dels även två egna matematiska ”emot”. Here goes:

V75-150221-Gävle-andel-plus-eget

Nu kör vi! Enjoy!

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till V75 Gävle 21/2

  1. Vinnarskalle skriver:

    Kul att du är på benen igen! Risk för favoritomgång igen, men som vanligt så ser man spöken både här och där. Lycka till idag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.