V75 Östersund 7/6

Jämtland bjuder på en omgång som måhända på papperet först ser enkel ut, själv tror jag dock det blir skapligt betalt. Vi har tre dunderfavoriter i Molle C.D., Jeppas Maxi samt Joy Ribb. Vinner samtliga dessa tre är omgången död, men själv tror och hoppas jag kunna fälla dessa. Det behöver inte hända fasligt mycket i övriga lopp om åtminstone två av ovannämnda torskar och månne vi kan få in en kantboll i övrigt.

V75-1: Molle C.D. är given och klar favorit, samtidigt som det luktar dödens. Roligast emot är Uhlan Noir med Goop upp, vill man sitta säkert tar man även med Tresor d’Inverne samt Joker Stursk. Har svårt att se någon annan vinna detta lopp och skulle så vara fallet krävs ett vansinnigt stort system (?) för att vara med.

V75-2: Elit Sjöhammar, klart möjlig spik. Lika given som Erik är att förstaranka i detta race, lika given tvåa är Björn. Trean blir bartendern och därefter är det svårt. Redéns Robben Bob kan vara aktuell, men tror det krävs han kommer till ledning för att vara med om det, något jag näppeligen tror han gör när Erik sitter i fjärdespår med en startsnabb häst. Erik som dessutom skulle kunna få en halt åsna först till kurvan…

V75-3: Kallblodslopp och då ofta där det skräller. Likväl, tycker här man kan sitta nöjd med tre, möjligen fyra streck. Är man inte nöjd där, då tycker jag man tar alla. Nordsjö Douglas är given etta, därefter är Krusse, Krusen och Cali Maks självskrivna. Omöjligt att ranka därefter. Iofs kan så klart Flex med Tobbe upp vara intressant, men ska han rå på tidigare nämnda från spår fjorton?

V75-4: En given spik enligt många i Jeppas Maxi. Visst har kusen varit grym och han är så klart en vettig spik. Men, letar vi pengar denna gång måste vi fälla, här tycker jag man kan försöka med Leif och/eller Nadal Broline. Heltäckt på dessa tre, ur min synvinkel.

V75-5: Lärlingslopp, voltstart. Strecka på. Fem, sex streck är minimum. Se system.

V75-6: Yes We Can är mitt tveklösa förstastreck, där bakom desto svårare. My Ovi, kan vara tänkbar, men tror Kajsa kommer bli fastlåst och frågan är sedan om ekipaget hamnar i vinnarhålet eller om ledaren, skiftar under loppet och hon hamnar än längre bak? Caramella B.F. är klart aktuell så även Mind Your Face. En som jag inte streckat men är lite rädd för är helt klart Headhunter med Jakobsson, gör sällan dåliga lopp…

V75-7: Vi avslutar med Jämtlands Stora Pris, ett lopp där Digital Ink är favorit, en dålig sådan i mitt tycke. Streckas inte på något system. Jättefin kuse, men har svårt att räcka till, även om den alltid är med och krigar. Tycker å ena sidan att det verkligen är dags för Inken att få vinna, men tror inte det blir denna gång, från spår nio. Sätter istället mina dyrbara streck på Nahar, On Track Piraten samt Oasis Bi.

Denna gång kör vi matematiskt spiklöst på andelsspelet, något som inte är eftersträvansvärt rent systemekonomiskt, då strecken blir färre. Men ibland måste vi bryta mot reglerna…

Guldgrävar’n tippas åt Isabelles Spelbutik – matematiskt & spiklöst – 10 andelar
v75-140607-guldgrävaren

Eget matematiskt system
v75-140607-eget

Så där, nu kör vi! Enjoy!

Annonser

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till V75 Östersund 7/6

  1. Ligger lite efter idag… Stort lycka till med liret! 🙂

  2. Vinnarskalle skriver:

    Felinloggad igen… Nåväl, vid det här laget vet du ju vem det är! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.