V75 – Jägersro – Hugo Åbergs Memorial 2013

Hugo Åbergs Memorial och loppen på Jägersro är synonymt med några av sommarens roligaste travdagar och innehåller tillika flera mycket fina lopp. Men, med det sagt, med alla dessa extra V75-omgångar vi matats med senaste tiden börjar jag känna mig mätt.  Proppmätt, inte ens en tunn mintkaka går ner. Dessutom, V75 på en tisdag känns inte jättehett, snarare offside, helt enkelt.

I söndags var jag tämligen anti, var en stund inne på att, för första gången sedan 2009 (?), inte spela V75 alls. Men, på måndagen började jag kika förstrött på startlistorna under dagen och under kvällen började emellertid en del tankar och idéer få fäste. Så, ATG, vi kör väl ett eget Jokersystem idag, men ni vandrar på en slak lina nu, tänk er för…

Gårdagen bjöd på mycket trädgårdsarbete och idag har vi haft besök sedan lunchtid, vilket innebär att jag idag blott presenterar systemet, ingen utläggning gällande loppen, ni får dra era slutsatser efter systemramen och utgångarna. Kryddar med ett kul vinnarspel på Bagley, om Sebbe K, mot förmodan, torskar. Here goes:

v75-130730-jagers

Som synes en spik och för att systemramen ska gälla krävs att två utgångar av sex, fördelade på fyra lopp, vinner. Dessa är:

V75-1: 5 Travelling Man samt 4 Angelo
V75-3: 2 Elit Sund
V75-4: 1 Beer Summit samt 2 Magic Tonight
V75-5: 7 Grumetti

Lite senare ikväll får vi se om champagnen ska öppnas (man ska alltid ha en flaska i kylen utifall nöden kräver en) eller om vi får grämas över att vi inte sparade kulorna inför lördagens omgång. Nåväl, nu kör vi! Enjoy!

Annonser

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s