Dags för lite kosing från Gävle

Förra veckan bjöd på en sjua, om än i en alltför enkel omgång och V75 i torsdags gav en sexa och elva femmor, dvs inte riktigt de summor vi suktar efter. Imorgon lördag är det då dags för V75 på Gävles travbana och vi tycks få strålande solsken och en lagom klurig omgång. Jag tror det kan bli skapliga pengar, men hoppas ändock att det ska bli ”överkomligt svårt”.

Tyvärr har min feber och annat elände relaterat till bihålor och snor hängt med ända till idag, så jag är inte särdeles stursk eller kaxig i nuläget. Det har sålunda varit något mindre intensivt pluggande inför lördagens V75:a än vad som brukligt är. I söndags och måndags kunde jag lägga ordinarie tid, men tisdag och onsdag låg jag mest i sängen. Har dock under gårdagskvällen samt idag gett listorna några skärskådningar och försökt införskaffa lite info om stallform etc.

Som ni förstår känner jag, med tanke på ”dagsformen”, inte för att skriva någon roman om morgondagens omgång och faktum är att jag lämnat in alla spel idag. Andelsspelet någon timma efter lunchtid och övriga spel runt 17-snåret tidigare idag. Anledningen till detta är att jag helt enkelt inte orkar lägga tiden på trav imorgon, febern är väl en av de större orsakerna. Vad gäller just andelsspelet har jag och Robin diskuterat om vi eventuellt ska förlägga ”Lilla Andelens” köpstopp till fredagar 17.00 istället för torsdagar, då det helt uppenbart säljs flest andelar på fredag och lördag. Ska det vara någon egentlig idé att köra just andelssystem och tilllika reducerat, är det nog önskvärt att vi kommer upp i minst +15 andelar per omgång, för att få lite slagkraft i systemet. ”Stora Andelen” berörs inte, den körs som vanligt, enligt tidigare.

Nåväl, till systemen. Kör tre system samt ett vinnarspel imorgon: Dels andelspelet ”Lilla Andelen” för Samuelssons Tobak här i Tidaholm samt även ”tävlingsbidraget” för Harleys tippartävling och slutligen ett matematiskt system ”emot”.  För att komma till saken, systemen ser ut som följer:

Lilla Andelen” för Samuelssons Tobak (klicka på bilden för större version)

Klicka på bilden för större version

Klicka på bilden för större version

I jokersystemet har vi tre utgångar varav minst en ska sitta för att ramen ska gälla. Utgångarna är: 3 Offshore Man i V75-2, 5 Mr Picolit i V75-3 samt 12 Odin Tabac i V75-5.


Vinnarspelet, tävlingsbidraget samt ”motspelet”
v75-harley-chans-vinnare-130518-gavle

Nu tar vi dem! Enjoy!

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dags för lite kosing från Gävle

  1. Vinnarskalle skriver:

    Klurig omgång idag! Men dina system ser lovande ut… Lycka till! 🙂

  2. Vinnarskalle skriver:

    Riktigt svårt idag! Snyggt vinnarspel på K.A Online i alla fall! Den hade jag helt missat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.