V75 Solänget 11/5

V75-cirkusen styr kosan mot Örnsköldsvik och vi bjuds bland annat på Silverörnen och Säterbests Minne. På förhand känns det som vi kommer bjudas på täta lopp och en omgång som sannolikt kommer ge skapligt betalt.

Omgångens första V75-avdelning är en svårlöst rackare där vi kan bjudas på en smällkaramell direkt. Om man inte tror sig ha hittat en spik och därmed ett angenämnt försprång mot sina spelarkollegor bör man strecka på här.  På andelsspelet ”Lilla Andelen” åt Samuelssons Tobak målar jag på med åtta streck i första och på ”tävlingssystemet” till Harleys tippartävling respektive mitt backup- & motvallskärringsystem streckar jag sex kusar. Utgång på Örjan på andels- och jokersystemet.

I första avdelningen finner jag dessutom ett intressant vinnarspel i Nautical med Hanna Olofsson. Perfekt läge och bjuds det på rätt resa och tuff körning första femhundra kan kusen måhända komma in på upploppet med allt sparat och förhoppningsvis bjussa på en nos först över linjen. Ett långskott, men med nuvarande odds är det högintressant från andraspår auto och tillika barfota runt om.

Abborren var en av  tre givna spikaspiranter tidigt i veckan, de andra två var Caddie Galant och Joker Stursk.  Likväl, ”firren” spikas blott på mitt egna, lilla chanssystem.  På andelssystemet blir Kontios styrning utgång och den får samsas med tre streck till. Dels andrahandsfavoriten i skrivande stund samt semi-skrällarna Today’s Butterfly och Ariel Boko.

I tredje, Silverörnen och tillika gulddivisionen, kommer många spika Panne de Moteur. Är måhända den givna tipsettan och värdig etta på tipsranken, men jag vill absolut inte vara utan Francais du Gull, nu med Erik upp. Vidare får Parkin plats och sist men inte minst, Youpie. Har lite småfeeling för Youpie och hoppas innerligt att Kihlström vill försöka nå ledning tidigt och därmed måhända armbågsknuffas lite kärvänligt med Erik inledningsvis, så Östman kan bida sin tid och kraft ute i spåren. Kan vi få beställa en andra, tredje ytter någonting? Hoppas därefter få se John unleash the f*cking fury, som den gode Malmsteen skulle ha sagt, på upploppet. Youpie blir mitt andra vinnarspel för dagen.

Zertex är en av omgångens större favoriter, men jag garderar likväl upp densamme på två av tre system. Tycker det finns alltför många intressanta kusar i loppet och en del är snuskigt undervärderade. Kan vi få beställa en skräll här, tack?

I kallblodsloppet finner vi Pondus, som singlas på två system och på andelssystemet är utgångshäst i sällskap av sju andra streck. Lusekofta-sisu, bitte!

I sjätte vinner Kontios Caddie och det galant, om kusen nu behagar hålla sig till rätt gångart. Jag tror så blir fallet. Spikas på två system och garderas på lilla chanssystemet. Ska man inte spika här, bör man ta många, då det är jämnt bakom och tillika intressant rent streckmässigt.

Erik är värst emot, men spiken går till Joker Stursk och Tobbe på andelssystemet. Vill man gardera bör man klara sig på ett fåtal streck, fler än två till fyra streck ska inte vara nödvändigt. Stursken blir dessutom mitt tredje och sista vinnarspel för dagen.

Nåväl, systemen ser ut som följer:

Andelssystemet – ”Lilla Andelen” (11 andelar)
(OBS! Klicka på bilden för större version.)

Tryck på bilden för större version

Tryck på bilden för större version

För att ramen (TV-system-look-a-like) ska gälla ska minst en av tre utgångshästar vinna. De är:
V75-1:  7 Adam’s Eve, V75-2: 14 Abborren samt V75-5: 7 Pondus.

Tävlingssystemet samt chanssystem och vinnarspel:
v75-130511-solanget-harley-chans-vinnare

Ser fram emot morgondagens travsport och hoppas inte bara på trevlig underhållning utan även lite klirr i kassan. Nu tar vi dem! Enjoy!

Annonser

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till V75 Solänget 11/5

  1. Vinnarskalle skriver:

    Ser ut som ännu en riktigt svår omgång! Lycka till med dina system idag! 🙂

  2. Vinnarskalle skriver:

    Gratulerar till sjuan, även om utdelningen så klart kunde fått varit lite bättre! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.