Till helgen smäller det på Umåker

Antingen har jag läsare i bloggen från ATG/Kanal75, eller så har herr Lindqvist alternativt månne Benny vidarebefordrat mina mail och tankar. Kanske, kanske inte. Måhända var det en ren slump och tillfällighet att Åby körde hjälmkamera på Ludde i V75-5 härom helgen? Oavsett vilket: Kul att man tog steget, men genomförandet lämnar en del i övrigt att önska. Fortsätt på inslagen väg, så kanske det blir bra i slutändan. Vi måste ju börja någonstans…

På Åby blev det ånyo blott ett gäng femmor på V75 och det är nu dags att återigen sätta en sjua, fast denna vecka ska de första siffrorna ackompanjeras av ett gäng efterföljande nollor. När V75 går av stapeln på Umåker tippas såväl ”Lilla Andelen” som ”Stora Andelen” åt Samuelssons Tobak samt parat med dessa även tävlingssystemet i Harleys tippartävling. Känslan är i skrivande stund bra och det är sällan den infinner sig redan under onsdagen. Om detta är bra eller dåligt återstår att se, men spontant känns loppen i Umeå intressanta och utan att vi bjuds på några riktiga värstingar och kanoner är det ändå en hel del bra kusar som mäter krafterna i norr denna lördag.

Noteras kan att intressenter gällande ”Lilla Andelen” även kan teckna sig för en andel under fredagen denna vecka, då båda spelen läggs först under lördagen. Sålunda, här i bloggen kommer systemen dyka upp under lördagen, närmare spelstopp.

Förutom vårtecken såsom gatsopande, nyinköpta sommardäck, topphästar som börjar synas på våra banor, kan vi nu även glädjas åt att Dropkick Murphys har släppt nytt. Enjoy!

 

Annonser

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.