Ny travtippartävling

När jag besökte Axevalla i tisdags för att lira V65 med farsgubben sprang jag på Harley. Vi sa tjena mors, skakade tass och jag fick avslutningsvis en inbjudan till ännu en travtippartävling. Som bekant var jag med i två tippartävlingar under 2012, som då arrangerades av SportSvensson.

Nu är det alltså dags på nytt, fast denna gång är det som sagt Harley som på tipparsidan http://www.travfantast.se roddar en ny tävling. De tävlande består denna gång av ett eminent herrskap där staketkuskar och travbloggare som jag själv blandas med topptränare och dito kuskar. Harley lockar med en flaska Chateau Fint som F*n i förstapris och bland de hugade och törstiga spekulanterna märks namn såsom Stefan Hultman, herr Malmqvist, Raffe Vadsmo, kallblodskungen Persson samt Per Lennartsson för att nämna några.

Det verkar vara ett glatt gäng och en trevlig mix. På tävlingssidan kommer man kunna följa de tävlandes spel och aktuell poängställning, vecka för vecka. Självfallet ska undertecknad göra sitt bästa för att snuva herrskapet på nämnda druvdryck. Som ni kan se på den länkade sidan har beefandet redan börjat. Precis som det ska vara, rått men hjärtligt med glimten i ögat. Gillas! Ska bli intressant att se vem av herrarna som tar andraplatsen…

😉

Enjoy!

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.