Sju rätt på Bergsåker

Visst fick vi sju rätt i premiären av andelssystemet, men tyvärr uteblev miljonerna denna gång. Omgången blev dessvärre allt för favoritbetonad och i min rank var det idel första-, andra- och tredjerankade som vann.

Efter andra avdelningen var jag riktigt sur över det faktum att veckans ”första spik” vann, eftersom jag själv gått ifrån den, till förmån för spik i kallblodsloppet. Men, som tur var, nu gjorde J-O vad han skulle och Faksen J:r var först över linjen i V75-4.

I tredje vill jag poängtera att vi var nära att få helt andra siffror på vinstpengarna. Simb  Ruby, som jag nämnde i förra inlägget, kom starkt över upploppet och om han inte fått Svanstedt den yngre före sig inför avancemanget i sista kurvan vete katten om det inte räckt hela vägen fram. Nu slutade han som tvåa efter ett grymt upplopp.

Betalningen på sju rätt kunde dessutom påverkats i rätt riktning än mer om Malmqvist hållt hela vägen med Luddes kuse. Trodde faktiskt det var klart, när han väl kom till ledningen. Ludde skickar väl inte upp Roger till nordpolen med en enda styrning, om de inte tror på fyrbeningen? Tyvärr höll det inte hela vägen och Robban B. fick istället sin vinst för dagen med den blågule.

Dagens bragd? Tja, vad ska man säga om V75-5? Maken till vilda västern var det länge sedan man skådade. Erik galopperar med vår första utgångshäst och sedan kör folk som om första varvet består av två, tre upplopp. Åke fick sina fiskar varma och tappade så klart till slut. Men, vem dyker upp som gubben i lådan, dvs gör en Örjan, på upploppet? Jodå, herr Adielsson kommer tillbaka och fräser förbi hela bunten. Makalös prestation efter startgaloppen. Som grädde på moset innebar detta att vi hade åtta hästar i de två sista loppen, eftersom vår första utgångshäst satt. Tyvärr skrällde det inte till i V75-6 och i sista var de åtta högst rankade streckade på 17 till 46 procent av kupongerna, så det rensade inget vidare när Erik vann. Visst var han trea på min rank, men spelarna hade spelat Adielsson till rank åtta på strecken.

Systemet gav 214 femmor som vardera gav nada tillbaka då femmorna gick till jackpott. Vidare fick vi 23 sexor som vardera gav 23 kr tillbaka och slutligen en sjua som betalade 1276 kr. Summa summarum, 1805 kr tillbaka och miljonjakten fortsätter sålunda till jul.

Vi avslutar med lite Red Hot och en låt jag inte kan lira för ofta. Enjoy!

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sju rätt på Bergsåker

  1. Vinnarskalle skriver:

    Ähum… Nordpolen var väl att ta i..? 😉
    Synd att inga kantbollar alls gick in idag. Själv fick jag nöja mig med sex rätt och ”glasspengar”… Bara att ladda om!

  2. Lite då… 😉

    Ja, det var lite surt. Men, men, vi kan inte göra mer än att sätta alla. Vi hoppas på bättre lycka nästa gång. Andelssystemet kör i jul igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.