Dags att piska Nybrink & Co – igen…

Se där, då har registreringen till VM i V75 2012 dragit igång.

Gick väl skapligt förra året, men vi siktar självfallet på bättre resultat i år. Dock, kommer inte posta mitt VM-system här, då tanken är att bloggen ska skötas mer eller mindre in cognito.

Vad gäller tippartävlingar är det kul, då det visar vilka som har ett ”hum” om vad de pysslar med. Samtidigt är det likväl så att det när det väl kommer till kritan är det summeringen av året i kronor och ören som räknas. Dvs, en chimpans som har tre rätt på årets alla V75-omgångar för att i sista omgången slå till och bli en ensam vinnare på sju rätt och håva in 30 miljoner, slår så klart högre än att nästan alltid ha fem eller sex rätt, men sällan/aldrig sätta sjuan när det är miljonutdelning. Så är det, travspel är en fullkontaktsport och nästan skjuter ingen hare. Men visst, man får trösta sig med att om man ofta är ”nära”, torde man ha bättre förutsättningar att piska den där chimpansen till slut…

På tal om tävlingar har vi nästan kommit halvvägs i senaste utgåvan av Sportsvenssons V75-tävling. Går skapligt, med lite bättre slagläge initialt än förra gången, men är långt kvar. Jag (för)väntar en stark återhämtning från Travkonsulten och dessutom lurar flera andra tuffingar i vassen. Må bästa travnörd vinna! Back to the 80’s , via en något annorlunda live-version ’97 –  Enjoy!

Annonser

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.