V75 Boden 16/6

Gårdagen spenderades med att klippa häckhelvetet efter jobbet och någon turre blev det tillika framåt kvällningen. Resultaten i desamma kan vi emellertid lämna därhän.

Efter den sedvanliga sovmorgonen på lördagar gick jag upp i morse och fortsatte med häckhelvetet [tm]. Det fick bli en trestegsraket och bjuder morgondagen på bra väder får vi väl ta kvarvarande del då. Själva häckklippandet i sig är inte jättetråkigt, bara halvtrist, men det är uppsamlandet av allt dj*vla bös och att sedan åka och slänga eländet på soptippen/miljöstationen/i skogen/whatever som är det djävligaste av allt. När allt klippande och trimmande väl är klart, ja, då är det dags att börja ta tag i häckrabatterna igen. Fan och hans moster. Greta. Nåja, när man väl är klar, sitter och grillar med en kall öl i näven, då är det ganska skönt att blicka ut över det gröna om det är lite ordning och reda. Usch, det här börjar likna en trädgårdsblogg allt mer, fattas bara att Bertil Svensson dyker upp ur en låda. Ack och ve…

Nåväl, kvällen bjuder på V75 i Boden och tillika midnattstrav. Tanken slog mig att det vore förbaskat kul att ge sig åstad norrut och besöka nämnda tillställning någon gång, men det är ju några mil att åka. Vad gäller själva spelet har tankegången hela veckan varit att jag ska lira ett större jokersystem, men när det väl kom till kritan slutade det med ett medelstort och ett litet matematiskt system. Systemen ser ut som följer:

När man synat avdelningarna i sömmarna lite närmare ser man att det denna gång helt klart kan bli bra betalt och det skulle inte förvåna mig om sjuan blir för svår idag och vi får en dubbeljackpot till nästa vecka. Men, målsättningen är självfallet att vi ska ta hem det idag. Dagen till ära är det dessutom jackpot på 42 miljoner och det skulle så klart smaka fågel. Flera av avdelningarna är svårlösta och även om två, tre favoriter vinner, kan sjuorna nog ge riktigt bra med kosing tillbaka.

Kvällen i övrigt bjussar nog farbror på lite poker. Långlördag, Djupet samt Skalpen ligger nära till hands. Månne också en satellit till Söndagssteken, då den normalt ligger lite för högt i inköp för att pynta ur rullen rakt av, för herr Fisk, dvs undertecknad.

Länge sedan vi lirade James här i bloggen, dags igen sålunda. Enjoy!

Annonser

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till V75 Boden 16/6

  1. Vinnarskalle skriver:

    För en gångs skull ser våra system ganska olika ut. Jag gissar att det beror på att det är en ovanligt klurig omgång. Icke desto mindre… Stort lycka till ikväll! 🙂

  2. Penny skriver:

    Snyyyggt…!!! Jättegrattis till sjuan! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s