Long time no see

Jag börjar få lite dåligt samvete för att jag senaste tiden inte riktigt hunnit med vad jag initialt planerat, vad gäller bloggen. Tiden rinner helt enkelt iväg och sålunda undertecknad ur händerna för stunden. Har under veckan varit på tjänsteresa några dagar och därav har det varit något tystare i bloggen.

När jag passerade Linköping under resan fick jag stränga direktiv av syrran och hennes pojkvän att jag måste prova hamburgarna på Stångebros gatukök, då dessa tydligen inte bara ska vara ”hemmagjorda” utan även något in i hästväg goda. Nu är det ju så att man tyvärr alltför ofta hamnar med en hamburgare i handen även när man egentligen önskar sig husmanskost, på dessa tjänsteresor. Men, med en så stark rekommendation kunde jag inte göra något annat än att prova och faktum är att de var riktigt, riktigt bra. Om de slår Rossies hemgjorda i Tidaholm, vete katten, men de var nog så nära man kan komma.

Tidsbrist, var det ja. Visst har jag kunnat blogga på telefonen, men tid har ej funnits. Väl hemma har tiden gått åt till att klippa gräset, som växer som ogräs för stunden, samt rensa landen och fylla upp med täckbark.

I fredags var det återigen dags att köpa ny täckbark så Cheapy besöktes efter jobbet och då jag suktat efter en högtryckstvätt, främst till bilen, i över ett år nu, var det helt klart läge att slå till då de hade ett riktigt bra pris på Nilfisks C 125.3-8 PAD.  Högtryckstvätten ifråga har fått bra betyg i tester jag läst och tillika ska just PAD-paketet vara prisvärt jämfört med andra fabrikat i samma prisklass. Ordinarie pris är 3795:-, men så mycket är det nog få handlare som tar för den. Dock har jag sett den gå från allt från 1995:- till 3000:- i olika butiker och även på nätet. På Cheapy tog de 1595:- och en snabb koll på prisjakt visade att det nog bara var Jula som tangerade detta pris och prislappen ifråga gjorde det till ett lätt och snabbt beslut att ta. Att man sedan fick med ett gäng olika munstycken samt  terrasstvätt och rörrensare etc gjorde inte saken sämre.

Idag ska frugan ha tjejkväll här hemma, så jag och knodden ska spendera kvällen tillsammans och busa mest hela tiden. Sannolikt kommer vi spionera på damerna och slå till och norpa smarrig mat när ingen ser. Hoppas dock att underverket i fråga ska sova någon timma under kvällen och hoppas under denna tid få iväg ett mail till herr Sandlin.

Vad gäller travet och V75 är vi nu framme vid Elitloppshelgen på Solvalla och idag bjussar V75 på jackpot samt 60 miljoner i potten. Idag hade månne ett jokersystem passat som handen i handsken, men jag kör likväl två matematiska system istället. Det något större på 945 rader har tre spikar, vilket känns lite vanskligt, men sitter dessa kan det bli intressant. Det något mindre systemet är på 720 rader och har blott en spik.

Avslutningsvis måste jag dock slå mig för bröstet och meddela att årets första cykelrunda är avklarad och man kan krasst konstatera att kondis, som bekant, är en färskvara, med alltför kort bäst-före-datum. Skulle egentligen tagit några lugna landsvägsmil, men blev medlurad av en god vän upp på berget och fick mig någon mils XC-cykling, över rötter och sten på fina skogsstigar, till livs istället. Var grymt kul, men låren kändes som orkeslösa, tunga stockar, bröstet brände och dagen efter ömmade baken som ett babianarsle. Nåja, på’t igen på söndag…

Lycka till allesammans, nu kör vi! Enjoy!

Annonser

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Long time no see

  1. Vinnarskalle skriver:

    Välkommen tillbaka och lycka till! Idag är det nog dags! 🙂

  2. Koivulainen skriver:

    Skönt att du ändå hinner med lite bloggande, jag har dock travcensuren på så för mig blir det inte så mycket att läsa. 🙂 Well played anyways…

    • Hehe! Jag lovar bättra mig på pokerfronten. Fram tills helt nyligen har det varit lite skralt på den fronten av förklarliga skäl, beroende på Felia. Nu funkar dock nätet som det ska igen, men nu har det varit tidsbrist som varit boven istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.