V86 Solvalla 25/4

Den gångna V75-omgången förra lördagen gav inte undertecknad någon vidare anledning till seger- eller primalskrik, direkt. På ”tävlingsbidraget” hade jag blott tre rätt, vilket var personsämsta hittills, har inte haft sämre än fyra rätt i tävlingen fram tills nu. På det ”stora” inlämnade systemet hade jag enkom fyra rätt och på det lilla backup-systemet var det blott fem rätt. Sålunda inte mycket att skryta med, vare sig vad gäller antal rätt eller vinstpengar tillbaks.

Ikväll är det ånyo dags för V86 på Solvalla och vi slänger in ett spontansystem för att vara med. Har väl inte läst på tokmycket denna omgång, då det varit mycket annat som snurrat i skallen pga att man bott ”på en byggarbetsplats” denna vecka, i och med målarna som målar och tapetserar om hemma. Detta inlägg blir ett kortare sådant då jag måste iväg alldeles strax, men jag hoppas återkomma ikväll med ett inlägg som pryds av ett segertjut. Här kommer kvällens system, ånyo ett matematiskt, jokersystem blir det eventuellt till helgen.

Lycka till allesammans! För övrigt kan meddelas att jag börjar ledsna något kopiöst på ”utemat”, men vad gör man inte då köket är mer eller mindre oanvändbart i nuläget? Kanske låter som en dröm för somliga, men man ledsnar fort. Likväl, inte desto mindre,  Frasses, here I come! Enjoy!

Annonser

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till V86 Solvalla 25/4

  1. Vinnarskalle skriver:

    Lycka till idag! Omgången ser rätt klurig ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s