Åtta rätt på lappen

Nära skjuter ingen hare, så nära men ändå så fasligt långt bort. I veckans V86 satt undertecknad med åtta rätt på kupongen, dock med en ofördelaktig fördelning på nuffrorna då tre förstareserver och en andrareserv vann. En klen tröst är ändå att tänket var någorlunda rätt, även om det inte räckte hela vägen fram.

Inför dagens V75 på Romme 7/4 kör vi ett system enbart, ett matematiskt sådant och sålunda inget jokersystem denna gång. Vi kör samma system som det vilket vi lämnar in till SportSvenssons tippartävling, med den skillnaden i att på det inlämnade har vi valt reserver själva (i tävlingen gäller turordningen).

Av tjugo ”travsidor-/bloggar” är det just nu fyra som har ”bragging rights” och ligger på delad förstaplats. Leaderboarden ser ut som följer:

Ställningen inför den sjätte omgången:

1. Spelatrav – 5+6+3+4+4 = 22
2. Travkonsulten – 6+4+2+6+4 = 22
3. GenerationX – 5+4+4+5+4 = 22
4. Harleys Hörna – 6+3+3+6+4 = 22
5. Wiretowire – 5+5+3+4+4 = 21
6. Travexperten – 4+4+4+5+4 = 21
7. Vinnarskallar – 3+4+2+6+5 = 20
8. Hockeyligan – 5+4+2+6+1 = 18
9. Etrav – 5+4+2+4+3 = 18
10. Stall Travtips – 5+3+3+4+3 = 18
11. Dagens bästa spel – 3+3+3+5+4 = 18
12. Sverigetravet – 4+3+2+5+4 = 18
13. Barfota Runt Om – 3+2+2+6+3 = 16
14. Dagens Travtips – 5+3+0+4+4 = 16
15. Plingdirect – 4+2+1+5+3 = 15
16. Travpunkten – 2+3+3+4+2 = 14
17. SportSvensson – 2+2+1+4+5 = 14
18. Stall Triokungen – 3+2+1+4+4 = 14
19. Vassa Travtips – 0+3+1+5+5 = 14
20. Niclas Travtips – 3+3+2+3+2 = 13

Den som vill se samtliga tävlingsystem kan göra det här. Det system vilket vi de facto lämnat in till ATG ser ut så här:

Har en bra känsla inför dagens lopp och även om jag inte tror på miljonutdelning kan det nog ändå bli hyggligt betalt. Trots att eder bloggare blott kör ett litet system idag är jag relativt nöjd med strecken, även om det så klart alltid finns kusar man är rädd för. I första är det exempelvis Uffes styrning, trean, som skrämmer. I tredje är det Noras Bean vilken är en luring emot. I fjärde känns det värst med Lukas Hall som ligger strax utanför systemet och sålunda är förstareserv. I femte var kung Åke med Elling med länge, men byttes i sista stund ut mot Flex. I sjätte lurar Mafioso och Jaguar Ruda i vassen. I sista är det Adielsson som kan skrälla med en dansk. Men, så här är det ju alltid, oavsett om man spelar för en femtiolapp eller ett lakan.

Untersteiner får gärna vinna med Super Karma, men jag är inte så säker att jag spikar densamme då jag har feeling för Lennartssons kuse och denne sålunda åker med på kupongen. Bra kuse, bra kusk, bra spår och värste konkurrenten, nämnde numero 12, i bakspår. Om dessutom Lukas Hall blir instängd i tredje inner är det klart, kör Pelle, kör!

Är det någon skräll jag tror på idag, då är det i sista där Oscar Nilsson kör Nino Coger. Jag vet att Fredrik inte tycks vara så uppåt på kusen, men denne och Rocky Race känns högintressanta på strecken. Den senare dessutom med ett bra spår i autostart. Samtidigt klappar hjärtat lite för Famous Fayline och Pelle L. Kusen har haft skräpspår ett gäng gånger och först i förra starten fick han ett ok tredjespår, men galopperade då istället.

Who’s your favourite?


Hur många föräldrar känner igen sig här? =)

Nåväl, nu önskar undertecknad alla en glad påsk och hoppas återkomma i nästa inlägg med glädjeyra över sju rätt. Eftersom undertecknad inte har några skrupler när det kommer till att köra låtar på repeat, fråga den bättre hälften så kommer ni få ett suckande och himlande med ögonen till svar, kör vi nu en revival med Red Hot. Enjoy!

Annonser

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Åtta rätt på lappen

 1. Vinnarskalle skriver:

  Stort lycka till idag och glad påsk! 🙂

 2. Futurum preteriti, kan du nog se det som, eller närbesläktat iaf.

  Jodå, den har varit trevlig, frånsett min nya ovana att sätta förstereserverna i stor utsträckning.

  • Vinnarskalle skriver:

   Ja, det där med att reserverna sitter istället för ordinarie känner jag alltför väl igen!
   Fick mig faktiskt att fundera på om man inte skulle ”vaska om” systemet lite före inlämning ibland? Reserver och ordinarie får helt enkelt byta plats i vissa av loppen. Det gäller bara att veta i vilka lopp man ska utföra dylik procedur! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s