Ny vecka, nya tag – V86 28/3

Helgen var givande yrkesmässigt, samtidigt som den bjöd på sedvanlig värk i fötter och ben, vilket hör mässor till. Vad anbelangar helgen kan också sägas att Mando i Malmö, rockar fett, som kidsen säger. Inmundigade en tämligen perfekt pepparstek där i lördags. Vad gäller helgens travhändelser såg jag desamma på ATG Play när jag kom hem sent i söndags. Vi lämnade Malmö runt 18-snåret och bara någon mil senare hamnade vi i en kö p g a en trafikolycka där en lastbil vält på E6:an och blockerat densamma i båda norrgående fälten. Vi satt sålunda i en (mils-)lång kö i cirka två timmar, innan vi kunde fortsätta färden norrut. Var hemma i Tidaholm en halvtimma före midnatt.

Vad gäller SportSvenssons tävling, ligger undertecknad på en delad förstaplats, efter fjärde omgången, leaderboard finns här.

Imorgon kommer jag behöva åka till päronen direkt efter jobbet och då jag vill spela jokersystem på V86  denna gång kan jag inte lämna in via jobbdatorn eller från androiden. Är därför nödgad att lira redan ikväll från datorn hemma, vilket inte är särskilt optimalt, men nöden har ingen lag.  Dessutom har jag kört ett system som är alldeles för soft reducerat och med tanke på den ringa systemstorleken var det dumt att köra joker, jag kunde lika gärna kört matematiskt då det skulle blivit marginellt dyrare denna gång. Nåja, skit samma, någon av de tre utgångarna bör sitta, så det är en icke-fråga likväl. (Jag hoppas kunna säga detsamma imorgon, efter loppen är körda.) Nåväl, gjort är gjort, systemet ser ut som följer:

Varit några tunga travmånader nu, dags för en vändning. Vad gäller pokern har vi DM att lira denna vecka, ska bli riktigt kul. Enjoy!

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ny vecka, nya tag – V86 28/3

  1. Penny skriver:

    Heja dig i SportSvensson-tävlingen…!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.