Tjänsten kallar… (V75 Eskilstuna 24/3)

Undertecknad jobbar på kontoret större delen av morgondagen som vanligt, men därefter lyfter några arbetskamrater och petite moi söderut för att byta av några kollegor som representerat företaget på en mässa i Malmö under veckan. Vi kommer ta över stafettpinnen och sålunda kommer eliten närvara på mässan under lördagen och söndagen. Det är inte lätt att vara ödmjuk, när man är världsbäst.. 😉

Då jag sålunda är på tjänsteresa fredag till söndag kommer jag inte ha mycket tid över för vare sig bloggande, travtippande eller att utöva guppy-liknande rörelser vid pokerbordet. Förvisso kan jag såväl blogga som tippa på ATG via min Android (Just det Jörgen! Androooooiiiiid, ingen ajFån!)   😉 men jag tror inte tiden kommer finnas för detta.

Ok, enough med flinos, åter till the real deal. Som sagt, då jag inte vet hur det kommer vara med fritid närmsta dagarna kör vi systemen redan nu, på gott och ont. Förvisso kommer jag å ena sidan inte få ta del av sena strykningar och eventuell viktig sent inkommen tränarinfo, men å andra sidan är systemet inte lika besudlat av andras tankar.

Detta kommer vi så klart vända till vår fördel, oavsett resultat. Kommer vi få ett osedvanligt dåligt resultat denna omgång, kommer eder (inte så (?)) ödmjuke tjänare självfallet att skylla på ovannämnda ting. Samtidigt, kommer det gå osedvanligt bra, kommer vi självfallet brösta upp oss och med illa dold självgodhet bräka om att vi inte behöver några tränartips eller stallskrik och fan och hans moster.

Nåväl, skämt åsido, vi går till systemen vilka äro två till antalet. 720-raderssystemet är identiskt med det inlämnade till SportSvenssons travtävling, med den skillnaden att i tävlingen räknas inte reserverna, där går det som bekant på turordningen. Sedan kryddar vi även med ett litet matematiskt backup-system. Nada jokersystem denna vecka, sålunda. Here goes:

Den uppmärksamme noterar härmed att eder demente favoritbloggare lyckats glömma reserver (IGEN!) på backup-systemet. Jaja, one out of two, ain’t too bad… *sigh* (Slangförkortning! Till den grammatiskt begåvade som just tänkte komma med någon invändning…)

Funderar på att lira någon turre nu på Svenska Spel, lär inte bli någon poker igen förrän på söndag annars. Nåväl, lycka till alla, på lördag med travet, nu tar vi sjurättspotten! Enjoy!

Annonser

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tjänsten kallar… (V75 Eskilstuna 24/3)

 1. Niclas skriver:

  Väldigt vad ödmjuk du var idag:)
  Ibland kan det ju vara till nytta att bara dundra på utan att ta del av intervjuer och sena ändringar:) Ha det så kul i Malmö i helgen, och stort lycka till på lördag!
  Just det ja, länken till dig är nu uppdaterad:)
  Ha det så gott!

  • Tackar, i efterskott. 🙂 Malmö var lyckat. På kvällen i lördags gick vi ut efter mässan och käkade på krogen. Tror jag käkade bland de godaste pepparstekar jag någonsin käkat, på ett steak-house som heter Mando. Yum!

 2. Vinnarskalle skriver:

  Förmodar att du inte har tid att surfa in hit med din ”andråjd” idag, men stort lycka till! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.