V86 incoming

Travet har varit svalt senaste tiden. Lite småpengar fram och tillbaks, men ingen ”fullpoängare” sedan V86:an satt tidigare i år, även om den nu inte gav någon mastodontutdelning den heller, men några tusingar fick vi tillbaks.

Efter tredje omgången i Sportsvenssons V75-tippartävling ligger undertecknad på delad andraplats tillsammans med WiretoWire. Leder gör för stunden SpelaTrav. Hela leaderboarden, finns här, för den nyfikne.

Vad gäller pokern gick de ”vanliga” turneringarna inget vidare i helgen. I lördags missade jag dessutom att regga mig till såväl Långlördag som den vanliga djupen, och kom igång först med Skalpen vid 21.45 samt snikdjupen för 75 kr. Ingen av dem gav anledning till att jubla, resultatmässigt eller monetärt.

Däremot körde jag tre sit ‘n’ go:s och vann samtliga, så kvällen var på plussidan likväl, pokermässigt.

Söndagen och måndagen var ljumma med idel utdragningar och likaså dagens Texas Djup vid 21 då jag åkte ganska omgående med AK vs KK. Här var jag som omväxling underdog med 30 vs 70 och då vi successivt hamnade all-in pre, hade jag faktiskt flera signaler som tidigt sa att jag nog var uppe mot AA eller KK. Men, ibland måste man betala också… Visst finns det situationer där jag inte alls  har svårt att släppa vare sig AK eller AA, men detta var inte en sådan. Dagens torsk var sålunda inget att säga om. Däremot kändes det lite surt att åka i kvällens Skalpen efter att ha tagit två bounties. När vi är några platser utanför finalbord och ITM torskar jag med QQ mot JTos all-in pre, där fi slutligen träffar färgen. Samtidigt var jag small-stack på 1200 marker och fi var big-stack med 10x min markerhög, så det var inte så mycket att säga om hans syn på min all-in.

Vidare körde jag en satellit till morgondagens Lill-lördag och där kom jag etta eller två, vilket det än var så var de fem första ITM, varav de fyra första fick inträde till Lill-lördag (410 kr + 30 kr) och femteplatsen betalade 330 kr. Skönt att ha morgondagens inköp pyntat och klart. Hoppas på bra poker och resultat imorgon.

Avslutningsvis kördes även en satellit till Svenska Spels Poker-DM Online 2012 (distriktsmästerskapen – (inköp: 500 kr + 50 kr)) där blott två var ITM och båda platserna gav inträde till distriktsfinalen. Undertecknad intog förstaplatsen till slut och är sålunda klar till finalen senare i mars. Ska bli grymt kul. Finalen går av stapeln siste mars och vi hoppas vara in the zone, denna dag.

Nåväl, tycker vi har samlat ihop till lite travkarma inför morgondagens V86 (där allas spik Sanity tydligen kommer bli struken) och hoppas på en fin pott, som springer vår väg på Solvalla. V86-systemet postas i sedvanlig ordning på onsdag, strax innan spelstopp. Dessutom hoppas vi på en guldkantad tillvaro i morgondagens Lill-lördagsalong. Vi avslutar med en repris av Petty, ett lite nyare alster. Enjoy!

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.