Att stupa på mållinjen

Gårdagens spel var nära, men inte tillräckligt nära för att det skulle bli någon grillad hare. På V86 hände det inte mycket, frånsett en åtta-oddsare-någonting i första, därefter var det idel favoriter och efter sex lopp hade jag sex rätt, men sprack i sjunde och fick smisk även i åttonde. Inte för att det spelar någon roll *när* man åker, men när man har full pott efter sex lopp har man byggt upp förväntningar, nästan bättre att åka i första, om man nu ska åka. Fick in tre sexor vilka gav totalt 90 kr tillbaka. Fick bara in en spik av två, trist att inte vara med bättre och haft bättre timing med spikarna, då det var en lätt omgång men ändå gav en skön slant på åttorna.

Vad gäller pokern hoppade jag Lill-lördag, men tänker försöka kvala in till nästa vecka. Blev dock en Texas Djup vilken var en fight större delen av turren, klarade mig till ITM men åkte på första pengaplats, dvs ut som nr femton av hundratalet spelare, something. Fick väl tillbaka inköpet samt någon tia eller två, dålig timpeng…

Hade inte alls tänkt lira idag, men gjorde ett snik-spontan-spel på DD samt dito Tvilling för Bodens omgång. Som sagt, mest för skoj och i bästa fall kan det kanske ge någon hundring tillbaka. (Vi spar krutet till V86 och V75.)

Imorgon är det fredag och ännu en arbetsvecka är till ända. Vi närmar oss V75 som denna vecka går på Momarkens travbana i Norge. Den stora frågan är väl om Hallsta Lotus är en spik eller inte denna gång, som det känns är det ett garderingslopp i nuläget.

Återstår att se om kvällen bjuder på något kortspelande på Svenska Spel, har ännu inte bestämt mig. Borde också snart försöka kvala in till Svenska Spels Online-Poker-DM 2012 som går av stapeln i slutet av månaden. Vad gäller kvällens avslutande musiksnutt blir det en favorit i repris med Dropkick Murphys, vars album från 2011 damp ner i brevlådan häromdagen. Enjoy!

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.