V75 Solvalla 25/2

Pokern har varit sval sedan i onsdags, inga turneringsvinster att tala om. Var nästan väntat iofs, då det gått riktigt bra en period nu. Förr eller senare kommer dippen. Dock spelade jag tillbaka inköpen på gårdagens turrar på cash game under natten. Nu ser vi fram emot att åter vända till finalbordsplaceringar ikväll. Långlördag, bl a, står på tur.

Vad gäller pokern kanske vi har en ny Isildur1 i MaiseE?

Kvällens V75 går på Solvalla och det ser ut som det blir bra travsport. På papperet har vi på förhand flera stora favoriter och Goopen ser ut att få en trevlig kväll. Idag kör vi tre system samt två vinnarspel. Ett jokersystem (sex utgångar, en måste sitta – normalt kanske man kör en av tre), väldigt soft reducerat samt två små matematiska. Här skulle man kunna tycka att jag kunde lagt kosingen på ett större joker och reducerat hårdare, men, samtidigt vill jag få chansen att vara med på de små, om Björn faller med sina monsterfavoriter. Systemen ser ut som följer: (Jaaaaa, jag vet, glömde reserver, IGEN!)

Tryck på bilden för större version.

Tryck på bilden för större version.

Matematiska system samt vinnarspel:
Lycka till allesammans, nu kör vi! Korn, på nytt. Enjoy!

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till V75 Solvalla 25/2

 1. Vinnarskalle skriver:

  Lycka till idag! Ser att vi tänkt rätt lika! 🙂

 2. Niclas skriver:

  Fan vad surt! Du var ju så rätt ute idag. Riktigt surt, men bra jobbat ändå. Revansch nästa lördag.

  • Jo, det var på målsnöret. Precis som du var jag inne på att Takter skulle ha bra chans i andra, så han fick vara med på alla system samt även ett vinnarspel på femtio kronor. Samtidigt kändes inte elftespår optimalt och då det kändes som omgångens lurigaste lopp valde jag att helgardera. Likadant kändes det i fjärde, tyckte startlistan såg för rackarns klurig ut och tog höjd för att det skulle skrälla till. Visst hade jag satt Unison som utgång, men satt verkligen och hoppades på att det skulle skrälla till.

   Tyvärr small det ju till i sjätte där Lennartsson tog sin vinst för dagen. Hade ändå tagit höjd med fem hästar här, men Friction låg tre kusar utanför ramen.

   Trist att inte vara med hela vägen, men strax under 800 kr tillbaka. Är samtidigt nöjd med att ha satt tre spikar samt tre utgångar i tre möjliga lopp. Men, visst svider det att inte få bättre betalt. Next time…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s