V75 Jägersro 28/1

In i det sista stuvades det om i  jokersystemet och det är bara att konstatera att man aldrig känner sig riktigt nöjd eller säker. Från Goops stall är man tämligen uppåt på Nimbus, varför vi gör denne till utgångshäst istället för Ingves styrning, vilken jag förvisso också tror kommer göra ett bra lopp. Denne var utgång från början. Har sedermera tagit bort några kusar i första och nöjer mig med ovan nämnda samt en liten fidus i Takters styrning. Från början hade jag tre kusar till här, tiden får utvisa om vi gjorde rätt.

I övrigt är det inga jättejusteringar sedan gårdagen. Känner mig dock något svag i V75-2 samt V75-5 på jokersystemet. Överlever jag dessa lopp känns det emellertid mycket bra. I  fjärde har jag flest streck, men även där önskar jag egentligen två kusar till på kupongen. Då främst 5 samt 11, men dessa är med på matemat-systemet. I nämnda lopp tror Fredrik Persson på bra chans med Mellby Vargtass. Nåväl, till systemen. Denna omgång kör vi ett reducerat jokersystem samt ett matematiskt backup-system och några vinnarspel som extra krydda. Det spiklösa Jokersystemet har fyra utgångar, en måste sitta enligt krav. Here goes:

Tryck på bilden för större version.

Tryck på bilden för större version.

Matematiskt backup-system:
Vidare har följande vinnarspel lagts:
Spelade kusar är: Nimbus Hackstable, High Eleven L., Nick Nock, Falkens Max samt Online D’Amour. Lycka till allesammans! Enjoy!

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till V75 Jägersro 28/1

  1. Vinnarskalle skriver:

    Lycka till idag! Får du in sjuan och din skräll i guld sitter, då blir det ruggigt med $$$! 🙂

  2. Tack och tack detsamma! Aye! Får Takter ett bra lopp, exempelvis vinnarhålet och kommer ut i sista sväng, då blir det åka av. Särskilt om Goop och Jocke har kört lite mot varandra i ett tidigare skede. Faktum är att ser man till bästa sista 500-tid, så ligger Brioni på 7.2 och Nick Nock på 7.3. Kurre har blott 7.9, men har andra sidan en bättre sista tusen-tid än de övriga två. Dvs, mer stark än tokspeedig på slutet. Hoppas någon av de tre blogg-musketörerna får kamma hem lite kosing nu. 🙂

  3. Niclas skriver:

    Ser bra ut! Stort lycka till idag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s