Eftersnack V75 Halmstad 31/12

Med facit i hand var det förbaskat illa att ge förtroendet till junior, som utgång i två av loppen. Likväl var tanken att han sitter på bästa kusen och måste väl rimligen få till det i något av loppen. Men, icke. Mental note för framtiden: Aldrig igen, som spik eller utgång, blott som gardering.

Nåväl, efter sex lopp satt undertecknad med sex rätt, varav en utgång satt. Dvs, inför sista hade mina fyra kusar förvandlats till en spik i form av Nu Nu Hill som sista utgångshäst och vilken måste sitta för en chans på sju rätt. Inledningen var lysande och Flemming smög enkelt till ledningen och fick bestämma i stort hela loppet. När vi sedan kom till slutkurvan och egentligen bara behövde pinna målrakan ner för att håva in kosingen på sju rätt, då springer kusen i galopp och sjuan (sjuorna i detta fall) försvann likt en avlöning.

Emellertid, vi gick inte helt lottlösa utan fick via jokersystemet inkassera följande:

Så klart lite surt att bli snuvad på sjuan i sista kurvan, men, vi tar nya tag 2012. Det kan bara bli bättre då 2011 har varit ett dåligt år rent vinstmässigt, blott en enda sjua under hela året. Visst har det blivit ett gäng sexor och femmor under året som gått, men de är blott ”matpengar”, det är de stora kulorna vi vill åt. 2009 och 2010 bjöd på totalt fyra sjuor och var betydligt trevligare. Vi hoppas på ett givande 2012.

Gott nytt år! Enjoy!

Annonser

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Eftersnack V75 Halmstad 31/12

  1. Niclas skriver:

    Surt när det såg klart ut med 600 kvar!
    Vi tar nya tag nästa år!
    Gott nytt på dig!

    • Ja, det var lite trist. Kändes ganska säkert inför upploppet, särskilt när han fick loppet han fick. Surt att då bli snuvad i sista sväng. Nu blev det drygt 1900:- in, cirka 1200:- netto, men om Nu Nu hållt hade två sjuor inkl sexor (femmorna hade nog gått till jackpot) gett mellan tio till femton lakan. Inga stora pengar det heller, men lite spelpengar under årets första månader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s