Lejon och G.H. Nemo fixar biffen!

Runt 433 lirare kände sig manade till Långlördag och de 50 första var ITM. Tyvärr torskade jag runt 70-ish då det var all-in-läge för att vara kvar och kunna göra något. ATos stötte på AA som chipleader vid bordet slängde mig i ansiktet. Dålig timing och visst, ingen toppenhand, men mörkarna började bli betydande och det var dags att göra något efter en tids korttorka. Nåväl, efter regn kommer solsken…

Nog om det, detta var gårdagen och idag är en annan dag. Sitter och nattsuddar lite med James i lurarna. Blir nog till att lira dagens Extra V75, trots allt. Det går inte att se streckprocenten än, men tankegångarna går något i stil med följande:

Extra V75 – Jägersro 4/9

Avd 1)
Givetvis kan man spela för att försöka fälla favoriten, men jag tror Riccardo håller undan denna gång. Hyffsad placering bakom bilen och kort distans, bör gå vägen. Spik!

Avd 2)
Knappt halva fältet kommer med på kupongen. 1, 4 och 7 är givna på kupongen. Med Nevada F.H. och även Adielssons styrning känns det ganska klart. Bör med dessa streck klara sig till avdelning tre.

Avd 3)
Truculent med Takter blir sannolikt favorit och jag plockar givetvis med den, men hoppas samtidigt på favoritfall och då att han plockas ner av antingen Lennartssons styrning eller av Milles Tempo med Goop. Tre hästar känns inte helt tryggt, men jag hoppas det ska räcka.

Avd 4)
Boman är struken och loppet känns öppet. Halva fältet streckas och så hoppas vi på att den tokigaste av dem vi streckar sticker dit nosen först.

Avd 5)
En del kommer hoppas på favoritfall. För egen del lutar jag mig mot kung Åke och hoppas att han plockar hem detta.

Avd 6)
Målarpenseln åker fram igen. Halva fältet streckas. Hoppas mest på att Lejons kuse ska skrälla igen. Ska bli intressant att se vad streckprocenten visar senare idag strax innan inlämningsdags. Tionde spår är inte optimalt, men kan han hamna trea, fyra i andra spår och få utnyttja sin speed på upploppet kan saken vara biff.

Avd 7)
Ska bli MYCKET intressant att se streckprocenten här och tillika känns det som sju hästar måste med för att man ska kunna sitta någorlunda tryggt. Dessvärre tillåter inte budgeten mer än att fyra streckas och det lutar åt 2, 5, 8 samt G.H. Nemo som vi hoppas blir ordentligt bortglömd och nu går ner i klass. Får Totti och Nemo en trevlig resa till upploppet står striden mellan dessa.

Nu avvaktar vi strykningar och sedermera inlämningsdags. I skrivande stund är systemet på 2160 rader och det skulle kunna vara läge för ett Joker-system, men jag hoppar även denna gång då jag har två spikar i systemet och vill inte behöva vara beroende av några utgångar i övriga lopp.

Vi avslutar kvällens nattsudd med ett av 90-talets mest underskattade band. Enjoy!

Annonser

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.