Torskar AA, går all in med Libero Baby Soft

Sitter och slaskar lite cash game, lagom motiverad, vill bara ha lite egen reflektionstid så här på nattkvisten. Igår kom lillknodden hem från BB tillsammans med den bättre hälften. Gårdagens agenda bestod av att man skruvade ihop spjälsängen, dammsög, hämtade Thai-take-away och premiärhandlade blöjor. Liberos verkade vara nöten, så jag gick all-in på dem.

Vad gäller turneringsliret så var det inget att skriva hem om. Satt still i båten, men det kom aldrig någon vind som tog tag i seglen. I Texas djup torskade jag AKs mot en riktig skithand när vi hamnade all-in pre-flop, satt på stack som var cirkus 10x BB, så det var läge. I Skalpen fick jag väl någon trofé med mig, men hamnade inte ITM hur som helst. Samma visa där, satt på cirka 10x BB när det var dags för en pre-flop all-in-syn med AA. Alla la sig förutom en gentleman som kände att det var läge att syna med 98os, givetvis träffades stegen på river. Hade han haft betydligt större stack än jag, nu var det bara någon marker som skilde, så hade jag tyckt att synen varit ok, särskilt om de varit suited och det var en familjepott på gång, men nu kändes det väl sisådär. Nåväl, that’s poker. Sitter och lirar lite cash game på SvS just nu, inte så där jättemotiverad, men slaskar lite mysspel bara.

Vore kul att sticka ner och lira en turre på klubben här i Tidaholm någon dag snart. Har inte lirat live på ett bra tag, var nog för något år sedan senast på klubben i Falköping. Vi får väl se när det blir premiärdags, tog ut semester igår och idag samt fr o m torsdag har jag tio pappadagar så det hinns nog med någon poker emellan att ta hand om bebben och skruva ihop lite garderober och annat jox.

I skrivande stund har cash game-liret inneburit en ökning av inköpet med 340%, återstår att se om man kan förvalta detta eller om slask-gnomen äter upp alltihop. Med detta sagt avslutar vi nattens inlägg med att fortsätta vår kulturmission. Enjoy!

Annonser

Om generationxpunktse

Intressen: Poker, trav, mörk lagrad rom, single-malt-whisky, musik & litteratur samt en hel del annat.
Det här inlägget postades i Om allt och inget och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.